Jautienos pjausnys

Jautienos pjausnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai, malti arba švieži-sutrinti, lygus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, šviežiai malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Paprika, saldžioji, 2 vienetai
  • Jautiena, 600 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Cukinijos, 1 vienetas
  • Peletrūnas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Raudonėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Jautienos nugarinę supjaustome norimo storio riekėlėmis. Cukiniją supjaustome griežinėliais, o paprikas per pusę ar į keturias dalis - išvalome.
Sumaišome prieskonius.
Mėsą ir daržoves apibarstome SANTA MARIA ir likusių prieskonių mišiniu ir apšlakstome aliejumi.
Marinuojame apie pora valandų.
Ir daržoves, ir mėsą kepame griliuje.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą