Jautienos pjausnys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, malti arba švieži-sutrinti, lygus, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, šviežiai malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Paprika, saldžioji, 2 vienetai
- Jautiena, 600 gramų
- Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Cukinijos, 1 vienetas
- Peletrūnas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Raudonėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Jautienos nugarinę supjaustome norimo storio riekėlėmis. Cukiniją supjaustome griežinėliais, o paprikas per pusę ar į keturias dalis - išvalome.
Sumaišome prieskonius.
Mėsą ir daržoves apibarstome SANTA MARIA ir likusių prieskonių mišiniu ir apšlakstome aliejumi.
Marinuojame apie pora valandų.
Ir daržoves, ir mėsą kepame griliuje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą