Jautienos nugarinės šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Ryžiai, 400 gramų
- Svogūnai, 4 vienetai
- Jautiena, nugarinė, 800 gramų
- Marinatas (acto), 1.5 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išverdama biri ryžių košė.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve.
Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo.
Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių.
Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą