Jautienos nugarinės šašlykas

Jautienos nugarinės šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Ryžiai, 400 gramų
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Jautiena, nugarinė, 800 gramų
  • Marinatas (acto), 1.5 stiklinės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išverdama biri ryžių košė.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, smulkintais svogūnais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 24-48 val. šaldytuve.
Mėsa maunama ant iešmų, apibarstoma maltais prieskoniais, miltais ir kepama orkaitėje arba ant laužo.
Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių.
Valgyti tinka su raugintais agurkais ir marinuotais svogūnais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą