Jautienos nugarinės kepsnys

Jautienos nugarinės kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Jautiena, nugarinė, 800 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis. Mėsą ir daržoves galima kepti ir griliuje.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.

Receptą atsiuntė: Loreta
» Rašyti komentarą