Jautienos nugarinės kepsnys

Jautienos nugarinės kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 4
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautiena, nugarinė, gabalai 4-5 cm storio, 4 vienetai
  • Raudonas vynas, sausas, 150 mililitrų
  • Druska
  • Baltieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Sudedame mėsą, svogūną, sutraiškytą česnaką, druską, pipirų, užpilame vynu. Mėsą 3–5 valandoms paliekame šaldytuve.
Kepame keptuvėje arba grilyje.
Prie mėsos tinka įvairūs padažai.

Receptą atsiuntė: Virga
» Rašyti komentarą