Jautienos nugarinės kepsniai su citrininiu-česnakiniu sviestu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, kapoti, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodieji pipirai, malti
- Jautiena, nugarinė, 400 gramų
- Druska, česnakinė
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Raudonieji pipirai, malti
- Citrinos žievelė, tarkuota, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Įkaitiname grilį.
Nedideliame dubenyje sumaišome sviestą, kapotus česnakus, citrinos žievelę ir citrinos sultis.
Jautienos nugarinę padaliname į 4 didelius kepsnius.
Kitame dubenyje sumaišome pipirus ir česnakinę druską.
Gautu prieskonių mišiniu įtriname jautienos nugarinės kepsnius.
Kepsnius dedame ant grotelių ir vartant kepame apie 15 min.
Patiekiame su sviesto padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą