Jautienos nugarinės kepsniai su citrininiu-česnakiniu sviestu

Jautienos nugarinės kepsniai su citrininiu-česnakiniu sviestu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, kapoti, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Jautiena, nugarinė, 400 gramų
  • Druska, česnakinė
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Raudonieji pipirai, malti
  • Citrinos žievelė, tarkuota, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Įkaitiname grilį.
Nedideliame dubenyje sumaišome sviestą, kapotus česnakus, citrinos žievelę ir citrinos sultis.
Jautienos nugarinę padaliname į 4 didelius kepsnius.
Kitame dubenyje sumaišome pipirus ir česnakinę druską.
Gautu prieskonių mišiniu įtriname jautienos nugarinės kepsnius.
Kepsnius dedame ant grotelių ir vartant kepame apie 15 min.
Patiekiame su sviesto padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą