Jautienos kotletai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapeliai
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 3 valgomieji šaukštai
- Jautiena, 800 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Batonas, riekės, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai
- Pienas, 0.7 stiklinės
- Druska
- Sviestas, tirpintas, 1.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu batonu.
Jeigu ji liesa, pridedama susmulkintų lašiniukų.
Į masę įmušamas kiaušinis (baltymas išplakamas atskirai), suberiami malti prieskoniai, pasūdoma ir išsukama.
Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle.
Iš masės daromi apvalūs kotletai, apvoliojami džiūvėsėliais ir apkepami iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose.
Apkepę sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi sviestu.
Aplink galima apdėlioti virtų bulvių, makaronų arba kruopų koše.
Prie šių kotletukų tinka ir rauginti agurkai, pomidorai, krienai ar krienų padažas.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-14 17:25
as dar bandziau troskinti kad tikrai nebutu guminiai bet deja isiro. 

2012-12-16 16:49