Jautienos kepsnys su pomidorų pastos ir vyno padažu

Jautienos kepsnys su pomidorų pastos ir vyno padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Jautiena, išpjova, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Raudonas vynas, sausas, 50 mililitrų
  • Sultinys, jautienos, 50 mililitrų
  • Prieskoniai, jautienai
  • Pomidorų pasta, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Jautieną įtrinti prieskoniais ir po 5 min. įkaitusioje keptuvėje su šaukštu aliejaus apkepinti abi kepsnio puses.
Tuomet dėti jautieną į kepimo indą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min.
Toje pačioje keptuvėje, kur kepė jautiena, supylus likusį aliejų pakepinti susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, supilti sultinį, pomidorų pastą, vyną, miltus ir išmaišius pavirti apie 6 min.
Iškeptą jautieną supjaustyti riekelėmis, apipilti padažu ir patiekti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą