Jautienos kepsnys su pomidorų pastos ir vyno padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 2 vienetai
- Jautiena, išpjova, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Raudonas vynas, sausas, 50 mililitrų
- Sultinys, jautienos, 50 mililitrų
- Prieskoniai, jautienai
- Pomidorų pasta, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Jautieną įtrinti prieskoniais ir po 5 min. įkaitusioje keptuvėje su šaukštu aliejaus apkepinti abi kepsnio puses.
Tuomet dėti jautieną į kepimo indą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min.
Toje pačioje keptuvėje, kur kepė jautiena, supylus likusį aliejų pakepinti susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, supilti sultinį, pomidorų pastą, vyną, miltus ir išmaišius pavirti apie 6 min.
Iškeptą jautieną supjaustyti riekelėmis, apipilti padažu ir patiekti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą