Jautienos kepsnys su krienų chimichurri padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai, malti, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Krienai, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, smulkintos, 0.6 stiklinės
- Jautienos kumpis, 500 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Kuminas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnų laiškai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Vyno actas, raudonasis, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Chimichurri padažui viename dubenyje sumaišyti smulkintas petražoles, svogūnų laiškus, vandenį, krienus, raudonojo vyno actą, 1 šaukštelį alyvuogių aliejaus, šiek tiek druskos ir susmulkintą česnaką.
Jautienos kumpį gerai įtrinti kuminu, druska bei pipirais.
Įkaitinti keptuvėje likusį šaukštelį aliejaus ir kepti virš vidutinės ugnies paruoštą jautienos kepsnį (kepimo laiką pasirinkite, pagal tai, kokio kepsnio norite - pilnai iškepto ar pusžalio).
Iškeptą kepsnį supjaustyti plonomis riekelėmis ir patiekti šiltą su pasigamintu padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą