Jautienos kepsnys su ančiuvių padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, 2 saujos
- Jautienos kumpis, 420 gramų
- Alyvuogių aliejus, 90 mililitrų
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Prieskoniai, jautienai
- Ančiuviai, 4 vienetai
- Kaparėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 arbatinis šaukštelis
- Kornišonai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Pirmiausia pasiruošiame padažą iš smulkinto česnako, kaparėlių, smulkintų kornišonų, ančiuvių, petražolių, citrinos žievelės, citrinos sulčių ir 90 ml aliejaus.
Jautienos kumpį supjaustome riekelėmis, pamušame ir pabarstome druska, pipirais bei jautienos prieskoniais.
Paruoštus kepsnius vartant kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda arba grilyje.
Iškepusius kepsnius patiekiame su pasigamintu padažu bei mėgstamomis salotomis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą