Jautienos kepsnys

Jautienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Rozmarinas, šakelės, 2 vienetai
  • Jautiena, 600 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Peletrūnas
  • Žolelių ir česnakų mišinys
Gaminimo instrukcija:

Susmulkiname česnaką ir rozmariną.
Jautieną įtriname pirmiausiai druska, o po to česnaku, rozmarinu, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu bei peletrūnu.
Apipilame jautieną citrinos sultimis ir aliejumi.
Išmaišome.
Marinuojame apie 12 valandų.
Kepame ant karštų žarijų.

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
CG246
2013-04-13 20:05
.
Fuu... SANTA MARIA reklama...