Jautienos kepsnys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Rozmarinas, šakelės, 2 vienetai
- Jautiena, 600 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Peletrūnas
- Žolelių ir česnakų mišinys
Gaminimo instrukcija:
Susmulkiname česnaką ir rozmariną.
Jautieną įtriname pirmiausiai druska, o po to česnaku, rozmarinu, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu bei peletrūnu.
Apipilame jautieną citrinos sultimis ir aliejumi.
Išmaišome.
Marinuojame apie 12 valandų.
Kepame ant karštų žarijų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-04-13 20:05
Fuu... SANTA MARIA reklama...