Jautienos kepsnys

Jautienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės, 1 sauja
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Jautiena, 500 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustome griežinėliais.
Mėsą įtriname druska ir pipirais. Sudedame žiedeliais supjaustytą svogūną, petražoles. Užpilame aliejumi ir marinuojame bent pusę dienos.
Marinuotą mėsą kepame grilyje arba ant laužo.

Skanaus ;))

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-11-17 15:36
arselis:
(anonimas)
2013-11-17 15:35
hjasrghg