Jautienos ir veršienos sufle

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Veršiena, 400 gramų
- Jautiena, (malta), 300 gramų
- Druska
- Pipirai, juodi
- Česnakai, 4 skiltelės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Sūris, fermentinsi
- Laurų lapai, lapai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Veršienos gabaliuką įtrinti česnaku ir pamarinavus išvirti pasūdytame vandenyje su keliais lauro lapeliais. Tada veršieną supjaustyti gabaliukais. Išplakti atskirai dviejų kiaušinių baltymus ir trynius bei sumaišyti juos su mėsos gabaliukais. Tolygiai viską sudėti ant kepimo indo dugno.
Jautienos faršą apkepti įkaitintame aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais. Tada sumaišyti su atskirai išplaktais kiaušinių baltymais ir tryniais. Masę sudėti ant kepimo inde esančios veršienos.
Ant viršaus užtarkuoti sūrio ir sufle pašauti į įkaitintą orkaitę 10 - 15 min.
Skanu ir mėsinga.
» Rašyti komentarą