Jautienos guliašas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Morkos, 1 vienetas
- Paprika, 1 vienetas
- Petražolės
- Pomidorai, 450 gramų
- Salierai
- Garstyčios, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 2 vienetai
- Jautiena, minkšta, 700 gramų
- Kvietiniai miltai, 25 gramai
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 150 gramų
- Sultinys, 600 gramų
- Raudonieji pipirai, malti, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti druską, pipirus, maltą raudonąją papriką, garstyčias ir miltus. Šiame mišinyje apvolioti gabalėliais supjaustytą jautieną. Apvoliotą jautieną apkepti aliejuje. Apkepusią mėsą išimti iš keptuvės, ir trumpam palikti. Likusiuose riebaluose truputį pakepinti griežinėliais supjaustytus svogūnus, morkas, juostelėmis pjaustytas paprikas.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, supjaustyti skiltelėmis.
Į troškinimo indą sudėti pakeptą jautieną, daržoves, pomidorus, supilti sultinį ir viską išmaišyti.
Troškinti orkaitėje, kol mėsa bus minkšta. Prieš valgant pasigardinkite guliašą grietine bei kapotų petražolių, krapų, salierų ir česnakų mišiniu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-21 17:51
Ačiū labai skanu 

2012-09-03 23:23