Jautienos guliašas

Jautienos guliašas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 800 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Pomidorai, konservuoti, 800 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Jautiena, 1 kilogramas
  • Raudonas vynas, sausas, 200 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, jautienai
  • Čili, 1 vienetas
  • Žalumynai, 1 sauja
  • Kuminas
Gaminimo instrukcija:

Jautieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje apie 5-10 min.
Sudėkite smulkintus svogūnus ir prieskonius. Troškinkite apie 5-6 minutes.
Supilti vyną ir troškinti 2-3 minutes. Po to sudėti smulkintus pomidorus (be odelių), išmaišyti ir troškinti 10 minučių.
Po to sudėti smulkintas bulves, morkas, papriką, užpilti 1-2 stiklines ir troškinti 15 minučių. Įdėkite nesmulkintą čili ir troškinkite 5 minutes. Įmaišykite prieskonius.
Labai skanu ir sotu :)

Receptą atsiuntė: Gitana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Donatas
2015-12-09 18:15
geras skanus greitas.
Judita
2015-06-09 17:58
Labai skanu, taciau as uztrukau 20 min ilgiau, nespejo bulves su morkom isvirt nors supjausciau tikrai fan smulkiai , bet vistiek aciutikrai buvo skanu
(anonimas)
2013-10-02 22:53
skanu tikrai, tik kad ta jautiena labai brangi
Raminta
2013-09-17 21:14
Taip trumpai troskinti? Juk jautiena? Ar minksta tikrai buna?
Birute
2012-10-09 15:41
Labai skanus patiekalas ir pagaminti nebuvo sudetinga. Visiem siulau