Jautienos guliašas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 800 gramų
- Juodieji pipirai
- Morkos, 2 vienetai
- Paprika, 1 vienetas
- Pomidorai, konservuoti, 800 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Jautiena, 1 kilogramas
- Raudonas vynas, sausas, 200 gramų
- Druska
- Prieskoniai, jautienai
- Čili, 1 vienetas
- Žalumynai, 1 sauja
- Kuminas
Gaminimo instrukcija:
Jautieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje apie 5-10 min.
Sudėkite smulkintus svogūnus ir prieskonius. Troškinkite apie 5-6 minutes.
Supilti vyną ir troškinti 2-3 minutes. Po to sudėti smulkintus pomidorus (be odelių), išmaišyti ir troškinti 10 minučių.
Po to sudėti smulkintas bulves, morkas, papriką, užpilti 1-2 stiklines ir troškinti 15 minučių. Įdėkite nesmulkintą čili ir troškinkite 5 minutes. Įmaišykite prieskonius.
Labai skanu ir sotu :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-06-09 17:58
Labai skanu, taciau as uztrukau 20 min ilgiau, nespejo bulves su morkom isvirt nors supjausciau tikrai fan smulkiai , bet vistiek aciu
tikrai buvo skanu

2013-10-02 22:53
skanu tikrai, tik kad ta jautiena labai brangi 

2013-09-17 21:14
Taip trumpai troskinti? Juk jautiena? Ar minksta tikrai buna?
2012-10-09 15:41
Labai skanus patiekalas ir pagaminti nebuvo sudetinga. Visiem siulau 

2015-12-09 18:15