Jautienos filė su žolelėmis

Jautienos filė su žolelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Imbieras, tarkuotas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kalendra, smulkinta, 1 stiklinė
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės, smulkintos, 0.5 stiklinės
  • Jautiena, 2 kilogramai
  • Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas, 0.25 stiklinės
  • Žalumynai
  • Sezamų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Padažas, čili, saldus, 0.3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite sojos padažą, medų, sezamų aliejų, susmulkintą česnaką ir imbierą.
Gautu mišiniu įtrinkite jautienos filė ir palikite 4 val. šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
Išsimarinavusią jautieną nusausinkite ir apkepinkite didelėje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.
Apkeptą jautieną dėkite į orkaitę ir kepkite apie 20-25 min.
Tuomet aptepkite jautieną saldaus čili padažo, kalendros, petražolių bei žalumynų mase ir kepkite dar apie 15-20 min.
Patiekite supjaustę griežinėliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rosita
» Rašyti komentarą