Jautienos apkepas su ravioliais

Jautienos apkepas su ravioliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, juodosios,be kauliukų, 75 gramai
  • Česnakai, 2
  • Pomidorai, konservuoti, 800 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautienos faršas, 350 gramų
  • Raudonas vynas, 150 mililitrų
  • Parmezano sūris, 50 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Žalumynai
  • Mocarela sūris, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, kepti 5 min. Tada sudėti faršą, juostelėmis pjaustytą šoninę ir pamaišant kepti 3-4 min. Po to sudėti konservuotus pomidorus, smulkintą česnaką, žalumynus, supilti vyną ir pagardinti druska, pipirais. Palaukti, kol užvirs, ir sumažinus ugnį troškinti apie 25 min.
Raviolius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Į kepimo indą sluoksniais sudėti ravioli, faršą, pabarstyti parmezanu, viršų apdėti griežinėliais pjaustytu mocarelos sūriu, alyvuogėmis ir pašauti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 30-35 min.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą