Jautiena su sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Jautiena, filė, 800 gramų
- Majonezas, 400 gramų
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, rokforo, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
Į kepimo inde įkaitintą aliejų sudėti vienu sluoksniu mėsą, ją apibarstyti svogūnų žiedais, pasūdyti, įberti pipirų, užpilti majonezo ir pašauti į orkaitę.
Kai patiekalas parus, sumažinti ugnį iki 180 laipsnių ir kepti apie 15 min.
Patiekti karštą, apibarstytą tarkuotu sūriu, žalumynais.
Prie patiekalo tinka ryžiai.
» Rašyti komentarą