Jautiena mongoliškai

Jautiena mongoliškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, 200 gramų
  • Raudonoji paprika, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Krakmolas, 6 valgomieji šaukštai
Pabarstymui:
  • Svogūnų laiškai, smulkintų, 3 vienetai
  • Sezamo sėklos, 2 valgomieji šaukštai
Kepimui:
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Padažui:
  • Rudasis cukrus, 0.333333 stiklinės
  • Vanduo, 0.333333 stiklinės
  • Sojos padažas, 0.333333 stiklinės
  • Česnakai, smulkintų, 4 skiltelės
  • Maltas imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustyti mažais gabaliukais ir išmaišyti su krakmolu. Morką ir papriką supjaustyti juostelėmis. Dubenyje sumaišyti padažui skirtus ingredientus.

  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti morkas bei papriką. Tuomet sudėti mėsą ir kepti kol apkeps. Tuomet supilti padažą ir kepti, kol gerai suputos. Dar patroškinti apie 5-7 minutes.

  3. Patiekti pabarsčius svogūnų laiškais, sezamais ir valgyti su ryžiais arba ryžių makaronais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą