Jautiena mongoliškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Jautiena, 200 gramų
- Raudonoji paprika, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Krakmolas, 6 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai, smulkintų, 3 vienetai
- Sezamo sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Rudasis cukrus, 0.333333 stiklinės
- Vanduo, 0.333333 stiklinės
- Sojos padažas, 0.333333 stiklinės
- Česnakai, smulkintų, 4 skiltelės
- Maltas imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Jautieną supjaustyti mažais gabaliukais ir išmaišyti su krakmolu. Morką ir papriką supjaustyti juostelėmis. Dubenyje sumaišyti padažui skirtus ingredientus.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti morkas bei papriką. Tuomet sudėti mėsą ir kepti kol apkeps. Tuomet supilti padažą ir kepti, kol gerai suputos. Dar patroškinti apie 5-7 minutes.
Patiekti pabarsčius svogūnų laiškais, sezamais ir valgyti su ryžiais arba ryžių makaronais.
» Rašyti komentarą