Jautiena įdarytos paprikos

Jautiena įdarytos paprikos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Paprika, 4 vienetai
  • Salierai, stiebai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautienos faršas, 450 gramų
  • Pievagrybiai, 50 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Paprikų viršūnėles nupjauname ir išvalome.
Susmulkiname salierus, grybus.
Įkaitiname aliejų ir pakepiname keptuvėje svogūnus. Tuomet sudedame grybus, kai šiek tiek pakepiname sudedame faršą, prieskonius ir kepiname dar apie 15 minučių.
Kepinto faršo pridedame į paprikas ir pašauname į 180-190 laipsnių orkaitę 30-40 minučių.

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gamintoja
2013-01-06 03:02
Geras komentaras, tik ne iki galo parasytas. Nieko neparasyta apie saliera, kepti ar keptuveje kartu su grybais ir svogunais, ar tik orkaiteje. Ir apie cinamona neuzsimena, nebent ji turi galvoje prieskonius. Bet siaip receptas liuks, skaniai gavosi.