Jaučio pietūs

Jaučio pietūs
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai, 1
  • Imbieras, šaknis
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautiena, gabaliukas
  • Raudonas vynas, taurė
  • Sojos padažas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Jautieną supjaustome gabalėliais ir dedame į puodą su vandeniu patroškinti kol suminkštės. Į puodą pilame sojos, dedame smulkinto česnako, druskos, ir įspaudžiame citriną.
Mėsytei suminkštėjus, išimame ją ir dedame į gilią įkaitintą keptuvę. Pilame šlakelį aliejaus, tada dedame tarkuotą imbiero šaknį, pilame trečdalį stiklinės sojos padažo ir taurę raudonojo vyno.
Troškiname, kol skystis susigeria ir per pusę kiekio išgaruoja, tada dedame šaukštą gero sviesto, pabarstome pipirais.
Štai ir gatava jautiena. Ją galime valgyti su pasirinktu garnyru.
Labai tinka su makaronais, bulvių koše ir žaliais svogūnų laiškais ar tiesiog baltais ryžiais. Skanaus.!

Receptą atsiuntė: elinda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
simona
2010-02-11 19:33
--Į puodą Receptai ir patiekalai sojos, dedame smulkinto česnako, druskos, ir įspaudžiame citriną.
taigi parasyta cesnakas i puoda skaityt ismok
mindaugas
2010-02-11 18:33
biski sakinius risliau rasyt galetum, tai cesnakai i puoda ar i keptuve ? visiskai nebesuprantu
renata
2009-02-09 15:40
aciu sendien gaminsiu
elinda
2009-02-08 17:34
Svogunelis kartu su cesnaku ir mesyte i keptuve eina
arba galima atskirai apkepinti jei megstat su sojos padazu tarkim
renata
2009-02-08 14:27
jai nepaslaptis,o kur svogunas dingo kur ji deti reikia ar bjo visai nereikia? labai skanu turetu buti gaminsiu pati,bet tas svogunas