Jaučio pietūs

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 1
- Imbieras, šaknis
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautiena, gabaliukas
- Raudonas vynas, taurė
- Sojos padažas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Jautieną supjaustome gabalėliais ir dedame į puodą su vandeniu patroškinti kol suminkštės. Į puodą pilame sojos, dedame smulkinto česnako, druskos, ir įspaudžiame citriną.
Mėsytei suminkštėjus, išimame ją ir dedame į gilią įkaitintą keptuvę. Pilame šlakelį aliejaus, tada dedame tarkuotą imbiero šaknį, pilame trečdalį stiklinės sojos padažo ir taurę raudonojo vyno.
Troškiname, kol skystis susigeria ir per pusę kiekio išgaruoja, tada dedame šaukštą gero sviesto, pabarstome pipirais.
Štai ir gatava jautiena. Ją galime valgyti su pasirinktu garnyru.
Labai tinka su makaronais, bulvių koše ir žaliais svogūnų laiškais ar tiesiog baltais ryžiais. Skanaus.!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-11 18:33
biski sakinius risliau rasyt galetum, tai cesnakai i puoda ar i keptuve ? visiskai nebesuprantu 

2009-02-09 15:40
aciu sendien gaminsiu



2009-02-08 17:34
Svogunelis kartu su cesnaku ir mesyte i keptuve eina 
arba galima atskirai apkepinti jei megstat su sojos padazu tarkim


arba galima atskirai apkepinti jei megstat su sojos padazu tarkim


2009-02-08 14:27
jai nepaslaptis,o kur svogunas dingo kur ji deti reikia ar bjo visai nereikia? labai skanu turetu buti gaminsiu pati,bet tas svogunas



2010-02-11 19:33
taigi parasyta cesnakas i puoda skaityt ismok