Jaučio liežuvio užkanda

Jaučio liežuvio užkanda
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jaučio liežuvis, virtas, 300 gramų
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Konservuoti žirneliai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Ši užkandėlė labai tinka prie raudono vyno taurės ar šalto alaus su kepta duonyte!

Liežuvį supjaustykime, įdekime žirnelių ir šalia majonezo.

Jei norite, galite padaryti salotas, tuomet liežuvį pjaustykite kubeliais. Dar patartina įdėti keptos duonos kubelių, žirnelių ir sumaišyti su majonezu!

Skanaus!

Receptą atsiuntė: justule
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ruta
2010-08-08 15:26
ha ha ha =]
Audinga
2010-01-12 10:29
O as manau, svarbu, kad zmogus su grazia misija pateikia skanu patiekala.. O is kur ta nuotrauka.. juk ne tame esme - esme pacioje idejoje
Juk skanu jaucio liezuvio uzkanda
kritike
2009-10-24 10:06
Brangioji...malonu kaip zmones savo receptus deda,o nevagia is restoranu.(pvz,cili kaimo)..jei neturi fantazijos ,geriau isvis nieko nerasyk..