Japoniški virtiniai Gyoza

Japoniški virtiniai Gyoza
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, kepimui
Įdarui:
  • Vištienos faršas, 250 gramų
  • Pekino kopūstas, 130 gramų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Svogūnų laiškai, 0.5 pundelio
  • Maltas imbieras, 20 gramų
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Ryžių actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sojos padažas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Austrių padažas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Padažui:
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Maltas imbieras, 10 gramų
  • Sojos padažas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sezamų aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Maltos aitriosios paprikos, 2 žiupsneliai
  • Kalendrų lapeliai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia užminkyti tešlą. Miltus nusijoti ir sumaišyti su krakmolu bei druska. Dalimis pilti 100 ml karšto vandens. Iš pradžių maišyti šluotele, po to minkyti rankomis, kol išeis vientisa tešla. Ji turi būti minkšta, bet nekibti prie rankų. Atitinkamai galima pilti daugiau/ mažiau vandens ar berti miltų. Suvynioti į maisto plėvelę ir laikyti šaldytuve, kol ruošite įdarą.

  2. Įdarui česnakus susmulkinti, berti ant mėsos kartu su imbieru. Susmulkinti svogūnų laiškus ir kininius kopūstus. Sumaišyti viską su likusiais įdaro ingredientais. Pagardinti druska ir gerai išminkyti.

  3. Paruošti pagardą. Visus pagardo ingredientus išmaišyti iki vientisos konsistencijos masės.

  4. Tešlą iškočioti. Išpjauti apie 10 cm skersmens apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo krėsti po šaukštelį įdaro. Perlenkti pusiau ir užspausti kraštelius. Imti tešlos kraštelį iš vienos pusės ir klostuoti.

  5. Dėti juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apskrudinti iki rusvos plutelės. Pilti į keptuvę verdančio vandens tiek, kad apsemtų 1/3 virtinukų aukščio, uždengti keptuvę ir kaitinti, kol išgaruos visas skystis.

  6. Patiekti apipiltus padažu.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą