Japoniški koldūnai „Gyoza“

Japoniški koldūnai „Gyoza“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, įdarui, 2
  • Imbieras, įdarui
  • Juodieji pipirai, įdarui
  • Svogūnai, įdarui, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 200 gramų
  • Sojos padažas, įdarui, 2 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, tešlai, 50 gramų
  • Pievagrybiai, įdarui, 200 gramų
  • Vanduo, tešlai, 170 mililitrų
  • Druska, įdarui
  • Druska, tešlai
  • Pekino kopūstas, įdarui, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Tešlai skirtus ingredientus sumaišome, gerai perminkome rankomis ir paliekame šaltoje vietoje išbrinkti 30-60 minučių.

Įdarui kopūstus ir grybus apverdame, kol suminkštės, susmulkiname. Sumaišome su susmulkintu, pakepintu svogūnu, susmulkintu česnaku. Įmaišome imbierą, prieskonius ir sojų padažą.

Iškočiojame tešlą (ji turėtų būti minkšta ir truputėli lipni) ant miltuoto pagrindo, pudeliu spaudžiame skritulius, dedame po šaukštelį įdaro ir užspaudžiame kraštelį. Į keptuvę įpilame šiek tiek aliejaus, sudedame koldūnus, palaukiame, kol jų pagrindas šiek tiek apkeps (iki 5 minučių). Tada įpilame puodelį verdančio vandens ir uždengę keptuvę, troškiname dar 5-7 minutes.

Koldūnus valgome su sojų padažu, į kurį įmaišykite šiek tiek sezamų aliejaus bei svogūnų laiškų.

Receptą atsiuntė: Vicky
» Rašyti komentarą