Jamaikietiškos vištienos salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Kriaušės, 2 vienetai
- Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vištų kepenėlės, 150 gramų
- Vištienos filė, 400 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 20 mililitrų
- Sviestas, 20 gramų
- Grietinė, 150 gramų
- Čili, malti, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Kininis kopūstas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė supaustyti gabaliukais ir apkepti aliejuje.
Kininį kopūstą suplėšyti dideliais lapais ir sudėti į lėkštę.
Kriaušes supjaustyti gabaliukais ir sudėti ant lėkštės kartu su vištiena.
Vištienos kepenėles apkepti svieste (apie 2 min.).
Keptas kepenėles kartu su skysčiu nuo kepimo, grietine, citrinos sultimis, garstyčiomis, druska ir pipirais sudėti į mikserį ir išplakti.
Gautu padažu užpilti salotas.
» Rašyti komentarą