Itališkos bandelės su alyvuogėmis

Itališkos bandelės su alyvuogėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Juodosios alyvuogės, be kaulų
  • Vanduo, 75 mililitrai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Mielės, 42 gramai
Gaminimo instrukcija:

Miltus sumaišyti su druska ir suberti į dubenėlį. Jauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sutrupinti. Iš cukraus, mielių bei 75ml drungno vandens padaryti įmaišalą. Jį supilti į įdubimą. Sumaišyti su nedideliu kiekiu miltų ir uždengus laikyti 10-15min. Kad pakiltų.

Paskui tešlą dar kartą išminkyti ir iš jos padaryti ritinį. Jį supjaustyti į 14 vienodo storio griežinėlių ir iš jų padaryti rutuliukus. Juos dėti ant skardos, viršų įpjauti kryžmai, uždėti po alyvuogę ir dar palaikyti 20min. , kad pakiltų.
Orkaitę įkaitinti iki 200˚C temper. Kepti 35 min.

Iškepama 14 bandelių.

Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą