Itališkos bandelės su alyvuogėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Juodosios alyvuogės, be kaulų
- Vanduo, 75 mililitrai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Mielės, 42 gramai
Gaminimo instrukcija:
Miltus sumaišyti su druska ir suberti į dubenėlį. Jauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sutrupinti. Iš cukraus, mielių bei 75ml drungno vandens padaryti įmaišalą. Jį supilti į įdubimą. Sumaišyti su nedideliu kiekiu miltų ir uždengus laikyti 10-15min. Kad pakiltų.
Paskui tešlą dar kartą išminkyti ir iš jos padaryti ritinį. Jį supjaustyti į 14 vienodo storio griežinėlių ir iš jų padaryti rutuliukus. Juos dėti ant skardos, viršų įpjauti kryžmai, uždėti po alyvuogę ir dar palaikyti 20min. , kad pakiltų.
Orkaitę įkaitinti iki 200˚C temper. Kepti 35 min.
Iškepama 14 bandelių.
» Rašyti komentarą