Itališki vamzdeliai su mėsa

Itališki vamzdeliai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Makaronai, vamzdeliniai (Canelloni), 15 vienetų
  • Mėsa, malta, 500 gramų
  • Knorr Fix ruošinys Arrabiata , 1 pakelis
  • Pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, geltonas, tarkuotas, 150 gramų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Raudonėliai, džiovintas, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sukapokite česnaką, supjaustykite svogūną kubeliais ir kepkite juos didelėje keptuvėje aliejuje. Pridėkite faršo. Kepkite, kol visiškai išgaruos mėsos sultys. Pridėkite pomidorų pastos. Dėl skonio pridėkite druskos, pipirų ir šiek tiek džiovintų raudonėlių.

  2. Prikimškite vamzdelius paruošta mėsa. Sudėkite juos į karščiui atsparų indą.

  3. Keptuvėje sumaišykite „Knorr FIX makaronai Arrabiata“ su 250 ml šalto vandens, užvirinkite ir virkite keletą minučių. Apipilkite vamzdelius sukurtu padažu. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir sandariai uždenkite indą aliuminio folija.

  4. Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Likus dešimčiai minučių iki kepimo pabaigos, nuimkite foliją, kad sūris paruduotų.

    Patarimas: prieš apibarstydami sūriu, ant vamzdelių galite uždėti šiek tiek grietinės.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Knorr
» Rašyti komentarą