Itališkas vyniotinis

Itališkas vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Morkos, 2 vienetai
  • Ryžiai, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 100 gramų
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Batonas, riekė mirkyta piene, 1 vienetas
  • Dešrelės, Medžiotojų, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Medžiotojų dešreles smulkiai supjaustome, sudedame į faršą, sudedame smulkiai tarkuotus: svogūną, česnaką, morką, 1 virtą kiaušinį.
Įmušame kiaušinį, sudedame batoną, dedame pipirų, druskos, viską gerai išmaišome. Imame kepimo rankovę ir į ją sudedame visą masę, tada per vidurį padarome griovelį ir įdedame virtą morką, užklojame mėsa, formuojame, gerai paspaudžiame, susukame gerai į rankovę, užspaudžiame, surišame jei reikia.

Kepame 1 valandą laiko 220c, vėliau prakerpame rankovę, atidarome, aptepame ketčupu ir majonezu ir leidžiame paskrusti 40 min orkaitėje.
Atvėsiname orkaitėje, tada dedame į šaldytuvą. Geriausiai pjaustyti tik kitą dieną :). Skanaus

Receptą atsiuntė: anna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
daiva
2011-04-21 12:24
atrodo lietuviskai
mmm
2011-01-17 09:40
O tai kur ryziai dingo?
Mariux
2010-12-01 18:08
man patiko. antra karta gaminsiu oku2:
OPAPA
2010-06-23 22:02
No k: riu noriu noriu
Akwa
2010-04-01 10:10
skamba gana ydomiai reiks pabandyt