Itališkas vyniotinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Morkos, 2 vienetai
- Ryžiai, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 100 gramų
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Batonas, riekė mirkyta piene, 1 vienetas
- Dešrelės, Medžiotojų, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Medžiotojų dešreles smulkiai supjaustome, sudedame į faršą, sudedame smulkiai tarkuotus: svogūną, česnaką, morką, 1 virtą kiaušinį.
Įmušame kiaušinį, sudedame batoną, dedame pipirų, druskos, viską gerai išmaišome. Imame kepimo rankovę ir į ją sudedame visą masę, tada per vidurį padarome griovelį ir įdedame virtą morką, užklojame mėsa, formuojame, gerai paspaudžiame, susukame gerai į rankovę, užspaudžiame, surišame jei reikia.
Kepame 1 valandą laiko 220c, vėliau prakerpame rankovę, atidarome, aptepame ketčupu ir majonezu ir leidžiame paskrusti 40 min orkaitėje.
Atvėsiname orkaitėje, tada dedame į šaldytuvą. Geriausiai pjaustyti tik kitą dieną :). Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-17 09:40
O tai kur ryziai dingo? 

2010-12-01 18:08
man patiko. antra karta gaminsiu
oku2: 



2010-06-23 22:02
No
k: riu noriu noriu


2010-04-01 10:10
skamba gana ydomiai reiks pabandyt 

2011-04-21 12:24