Itališkas obuolių pyragas

Itališkas obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 6 vienetai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Kepimo milteliai, arba soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vaisiai, džiovinti (razinos, riešutai, apelsinų žievelė), 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius supjaustyti kubeliais, apiberti cukrumi, sudėti džiovintus vaisius ir valandai palikti šaltoje vietoje.

  2. Po to įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišyti su kepimo milteliais ir soda.

  3. Visus komponentus išmaišyti mediniu šaukštu ir perdėti į išteptą taukais ir pabarstytą miltais kepimo skardą.

  4. Kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje 40 min.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Simona
» Rašyti komentarą