Itališkas obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Obuoliai, 6 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Miltai, 2 stiklinės
- Kepimo milteliai, arba soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Vaisiai, džiovinti (razinos, riešutai, apelsinų žievelė), 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Obuolius supjaustyti kubeliais, apiberti cukrumi, sudėti džiovintus vaisius ir valandai palikti šaltoje vietoje.
Po to įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišyti su kepimo milteliais ir soda.
Visus komponentus išmaišyti mediniu šaukštu ir perdėti į išteptą taukais ir pabarstytą miltais kepimo skardą.
Kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje 40 min.
» Rašyti komentarą