Itališkas makaronų apkepas

Itališkas makaronų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3 vienetai
  • Makaronai, pvz. trumpi vamzdeliai, 500 gramų
  • Grietinėlė, 80 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus
  • Pomidorų pasta, 5 valgomieji šaukštai
  • Mocarela sūris, 100 gramų
  • Sūris, parmezano, 300 gramų
  • Kumpis, rūkytas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Makaronus išvirti (jokiu būdu nepervirti) pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus.

Kol verda makaronai, sumaišyti pomidorų pastą, grietinęlę, trintą česnaką, juostelėmis pjaustytą kumpį (prieš tai galima jį apkepti, bet nebūtina), abiejų rūšių sūrius (prie tai susmulkinti).

Makaronus sumaišyti su pagaminta mase ir sukrėsti į riebalais pateptą formą.

Pašauti į orkaitę 10 - 15 minučių.

Receptą atsiuntė: Maja
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vytautas
2020-03-17 14:26
ant kokios temp orkaitej kepti?
Aha
2014-09-28 15:48
Labai labai skanu, labai megstu makaronus, spagecius, bet sitie makaronai tiesiog tobuli, vyras valge ir gyre ilgai si patiekala
Trololo
2014-07-09 21:38
Aš dar pridėjau papriką ir pupelių tamsių. Viską pagardinau prieskonių trim saujom. Neatsimenu, kada taip skaniai ir kartu labai paprastai pasidariau valgyt!
Jokubas
2014-07-05 15:57
Superinis receptas, dar truputi patobulinau idejas visokiu prieskoniu ir be mesos tokiu receptu daugiau, kuriuos lengva paruost ypac aktualu studentamD