Itališkas makaronų apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3 vienetai
- Makaronai, pvz. trumpi vamzdeliai, 500 gramų
- Grietinėlė, 80 mililitrų
- Druska
- Aliejus
- Pomidorų pasta, 5 valgomieji šaukštai
- Mocarela sūris, 100 gramų
- Sūris, parmezano, 300 gramų
- Kumpis, rūkytas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Makaronus išvirti (jokiu būdu nepervirti) pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus.
Kol verda makaronai, sumaišyti pomidorų pastą, grietinęlę, trintą česnaką, juostelėmis pjaustytą kumpį (prieš tai galima jį apkepti, bet nebūtina), abiejų rūšių sūrius (prie tai susmulkinti).
Makaronus sumaišyti su pagaminta mase ir sukrėsti į riebalais pateptą formą.
Pašauti į orkaitę 10 - 15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-28 15:48
Labai labai skanu, labai megstu makaronus, spagecius, bet sitie makaronai tiesiog tobuli, vyras valge ir gyre ilgai si patiekala 

2014-07-09 21:38
Aš dar pridėjau papriką ir pupelių tamsių. Viską pagardinau prieskonių trim saujom. Neatsimenu, kada taip skaniai ir kartu labai paprastai pasidariau valgyt!
2014-07-05 15:57
Superinis receptas, dar truputi patobulinau idejas visokiu prieskoniu ir be mesos
tokiu receptu daugiau, kuriuos lengva paruost
ypac aktualu studentam
D



2020-03-17 14:26