Itališkas kiaulienos karbonadas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, smulkintas, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, mišinys kepiniams, 0.5 stiklinės
- Džiūvėsėliai, malti, 0.4 stiklinės
- Kiaulienos nugarinė, pjausniai, 4 vienetai
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Padažas, itališkas, 0.3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Itališkas padažas gaminamas iš 1 stiklinės aliejaus, 0,3 stiklinės raudonojo vyno acto, 1 a. š. druskos, 1 a. š. cukraus, 0,25 a. š. raudonėlio, 1 a. š. garstyčių, 0,25 a. š. paprikos miltelių ir 0,25 a. š. džiovinto bei smulkinto česnako.
Miltų mišinys ir džiūvėsėliai sumaišomi su susmulkintu česnaku, baziliku bei petražolėmis.
Kiaulienos nugarinės pjausniai pamušami, įtrinami druska bei pipirais, aptepami itališku padažu ir apvoliojam miltų bei džiūvėsėlių mišinyje.
Taip paruošti pjausniai vartant kepami apie 15 min. keptuvėje su aliejumi arba grilyje virš žarijų.
Patiekiami karšti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-10 11:24
Labai skanus karbonadas, pirstus apsilaižyti galima. Uzsigerkite vynu ar degtine.



2014-01-12 10:11