Itališkas kiaulienos karbonadas

Itališkas kiaulienos karbonadas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, smulkintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, mišinys kepiniams, 0.5 stiklinės
  • Džiūvėsėliai, malti, 0.4 stiklinės
  • Kiaulienos nugarinė, pjausniai, 4 vienetai
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Padažas, itališkas, 0.3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Itališkas padažas gaminamas iš 1 stiklinės aliejaus, 0,3 stiklinės raudonojo vyno acto, 1 a. š. druskos, 1 a. š. cukraus, 0,25 a. š. raudonėlio, 1 a. š. garstyčių, 0,25 a. š. paprikos miltelių ir 0,25 a. š. džiovinto bei smulkinto česnako.
Miltų mišinys ir džiūvėsėliai sumaišomi su susmulkintu česnaku, baziliku bei petražolėmis.
Kiaulienos nugarinės pjausniai pamušami, įtrinami druska bei pipirais, aptepami itališku padažu ir apvoliojam miltų bei džiūvėsėlių mišinyje.
Taip paruošti pjausniai vartant kepami apie 15 min. keptuvėje su aliejumi arba grilyje virš žarijų.
Patiekiami karšti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rimantas
2014-01-12 10:11
Gal kas žinot, koks čia miltų mišinys? Ir koks santykis miltų mišinio su džiūvesėliais?
Gabreile
2013-10-10 11:24
Labai skanus karbonadas, pirstus apsilaižyti galima. Uzsigerkite vynu ar degtine.