Itališkai pagamintos šparaginės pupelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Pomidorai, 4 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Voveraitės, 250 gramų
- Grietinėlė
- Sūris, tarkuotas, 0.5 stiklinės
- Druska
- Šparaginės pupelės, 500 gramų
- Aviena, ar kiauliena, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama kartu su supjaustytais svogūnais bei pomidorais. Kai ji gerai apkepa, sudedamos pusiau perlaužtos pupelių ankštys, įpilama karšto vandens, pasūdoma, įberiama pipirų ir troškinama ant mažos ugnies. Grybai supjaustomi skiltelėmis ir ištroškinami. Į juos įkrečiama pomidorų padažo, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinės, įberiama miltų ir dar truputį patroškinama. Po to grybai sumaišomi su pupelėmis, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu ir truputį apkepamas orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-23 21:58
ziauriai skanu 

2015-01-19 18:44