Itališkai pagamintos šparaginės pupelės

Itališkai pagamintos šparaginės pupelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Voveraitės, 250 gramų
  • Grietinėlė
  • Sūris, tarkuotas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Šparaginės pupelės, 500 gramų
  • Aviena, ar kiauliena, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama kartu su supjaustytais svogūnais bei pomidorais. Kai ji gerai apkepa, sudedamos pusiau perlaužtos pupelių ankštys, įpilama karšto vandens, pasūdoma, įberiama pipirų ir troškinama ant mažos ugnies. Grybai supjaustomi skiltelėmis ir ištroškinami. Į juos įkrečiama pomidorų padažo, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinės, įberiama miltų ir dar truputį patroškinama. Po to grybai sumaišomi su pupelėmis, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu ir truputį apkepamas orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ss
2015-01-19 18:44
pabandysiu patarkuot pieną ...???
Janga
2010-06-23 21:58
ziauriai skanu