Itališka pasta (makaronai) su rūkytos lašišos ir grietinėlės padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Pomidorai, vyšniniai, 10 vienetų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lašiša, rūkyta, 100 gramų
- Makaronai, 350 gramų
- Grietinėlė, (panna da cucina), padažams, 200 gramų
- Sviestas, arba aliejus
Gaminimo instrukcija:
Jei nerastumėte šios specialios grietinėlės, galima pasigamint namuose. Reikės:
100 g šalto pieno
200 g saulėgrąžų aliejaus
Druskos - truputį
Viską plaktii mikseriu tol, kol sutirštės (kaip ruošiant majonezą) iki grietinės tirštumo.
Užkaisti bei pasūdyti vandenį makaronams.
Kol jie verda (svarbu nepervirti, žr. ant pakuotės nurodytą laiką), paruošti padažą:
1) Supjaustyti svogūną bei pomidorus ir pakepinti kartu su šlakeliu aliejaus arba sviestu.
2) Atskirai pakepinti lašišą.
3) Sudėti kartu pakepintą lašišą ir grietinėlę bei susmulkinti trintuvu.
4) Sudėti viską kartu ir pakepinti ant silpnos ugnies pusę minutės.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-09 13:41