Ispaniškos bulvių salotos su tunu

Ispaniškos bulvių salotos su tunu
Ispaniškos bulvių salotos su tunu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, didelės, 2 vienetai
  • Konservuotas tunas, aliejuje, maža skardinė , 1 vienetas
  • Rausvieji svogūnai, mažas, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, mažas, 0.5 vieneto
  • Petražolės, susmulkintos, 2 stiklinės
  • Druska
Užpilui:
  • Alyvuogių aliejus, 9 valgomieji šaukštai
  • Baltojo vyno actas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išverdame su lupena, paliekame visiškai atvėsti. Po to nulupame ir supjaustome dideliais kubeliais, sudedame į dubenį.

  2. Svogūnus nulupame, supjaustome šiaudeliais, sudedame į dubenį kartu su bulvėmis.

  3. Viename dubenyje gerai išplakame alyvuogių aliejų su actu. Užpilas turi būti balkšvai gelsvos spalvos. Užpilą supilame ant bulvių, pagardiname petražolėmis ir lengvai išmaišome.

  4. Bulvių salotas sudedame į dvi lėkštes, ant viršaus uždedame tuno gabalėlius, apibarstome druska. Prieš patiekiant bulvių salotas, jas dažniausiai palaikau 30-60 min. šaldytuve, kad visi skoniai geriau įsigertų.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą