Ispaniškas pupelių ir chorizo dešros troškinys

Ispaniškas pupelių ir chorizo dešros troškinys
Ispaniškas pupelių ir chorizo dešros troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 2 litrai
  • Aitriosios pupelės, išmirkintų vandenyje pernakt, 400 gramų
  • Chorizo dešrelės, 4 vienetai
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Žalioji paprika, 1 vienetas
  • Raudonoji paprika, 1 vienetas
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Malta saldžioji paprika, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai, 5 skiltelės
  • Laurų lapai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pupeles sudedame į puodą, užpilame ~2 l vandens ir užverdame. Verdame ~10 minučių.

  2. Chorizo dešreles supjaustome griežinėliais, svogūną, pomidorą, paprikas supjaustome stambiais kubeliais, sudedame į puodą su pupelėmis. Česnaką susmulkiname, sudedame į puodą.

  3. Pupeles pagardiname lauro lapeliais, druska, pipirais, paprikos milteliais, uždengiame puodą ir verdame ~40 minučių ant vidutinės ugnies.

  4. Bulves nulupame, supjaustome didesniais kubeliais ir sudedame į troškinį, verdame dar 15 minučių ir po to nukeliame nuo ugnies. Jei reikia, pagardiname druska. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą