Ispaniškas pupelių ir chorizo dešros troškinys

Ispaniškas pupelių ir chorizo dešros troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vanduo, 2 litrai
- Aitriosios pupelės, išmirkintų vandenyje pernakt, 400 gramų
- Chorizo dešrelės, 4 vienetai
- Bulvės, 3 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Žalioji paprika, 1 vienetas
- Raudonoji paprika, 1 vienetas
- Pomidorai, 1 vienetas
- Malta saldžioji paprika, 2.5 valgomojo šaukšto
- Juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Česnakai, 5 skiltelės
- Laurų lapai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Pupeles sudedame į puodą, užpilame ~2 l vandens ir užverdame. Verdame ~10 minučių.
Chorizo dešreles supjaustome griežinėliais, svogūną, pomidorą, paprikas supjaustome stambiais kubeliais, sudedame į puodą su pupelėmis. Česnaką susmulkiname, sudedame į puodą.
Pupeles pagardiname lauro lapeliais, druska, pipirais, paprikos milteliais, uždengiame puodą ir verdame ~40 minučių ant vidutinės ugnies.
Bulves nulupame, supjaustome didesniais kubeliais ir sudedame į troškinį, verdame dar 15 minučių ir po to nukeliame nuo ugnies. Jei reikia, pagardiname druska. Skanaus!
» Rašyti komentarą