Ispaniška "Tortilla"

Ispaniška "Tortilla"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1-1,5
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Nuskustas ir supjaustytas nedideliais gabalėliais bulves kepame aliejuje gilioje keptuvėje (aliejaus pilame negailėdami). Į pakepintas bulves beriame supjaustytus svogūnus, druską, prieskonius ir kepam toliau, kol pilnai iškeps bulvės. Kiaušinius (trynius su baltymais) išplakame. Į indą su išplaktais kiaušiniais dedame nuvarvintas, iškeptas bulves su svogūnais, viską lengvai išmaišome. Imame kitą, negilią keptuvę ir pilame paruoštą kiaušinių, bulvių ir svogūnų masę. Kepame kol šiek tiek apsitraukia viršus. Paėmę didelią lėkštę, dedame ant keptuvės ir apverčiame, kad masė būtų lėkštėje. Apverstą „Tortilla“ vėl dedame į keptuvę (šis procesas turi būti pakankamai greitas, kad masė nesubyrėtu) ir kepame kitą jos pusę. Iškepusią „Tortilla“ galima valgyti ir šiltą, ir šaltą.
Tai yra pigus ir skanus patiekalas. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
strikse
2010-07-01 17:16
na va ka tik pasigaminau si patiekaliuka man laaabai patikinka o oku:
Tania
2010-06-29 20:46
Gratuli..na jei pridesi agurkus ir dar desreles...jau nebutu nei ispaniska tortilla )man labai skanu, bet geriau ji valgau kaip "tapa " nes taip skanu kad galeciau visa suvalgyti pati
ina
2010-03-20 10:57
super patiekalas. skanu
Rasa20
2010-01-03 13:39
labai geras receptas.pati gyvenu ispanijoje ir galiu pasakyti ,kad cia labai tiksliai viskas aprasyta.o tu bornas nezinai tai patylek geriau
ispanija
2009-11-04 23:38
labai skanu