Ingridos pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Margarinas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 15 valgomųjų šaukštų
- Grietinė, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Vaisiai, džiovinti: spanguolės, vyšnios, razinos ir pan., 125 gramai
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi, margarinu ir grietine.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Vaisius užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 5 minutes. Nusausinkite ir įmaišykite į tešlą.
Kepkite apie 1 valandą.
Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei jis ištraukus iš tešlos bus sausas, vadinasi pyragas iškepęs.
» Rašyti komentarą