Inesos sluoksniuota mišrainė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krapai
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Majonezas, 200 gramų
- Sūris, 100 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Žuvis, bet kokiu žuvies konservų aliejuje, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Sviestą užšaldyti šaldiklyje. Kiaušinius kietai išvirti, tada trynius atskirti nuo baltymų. Atskirai susmulkinti trynius, baltymus, svogūną, petražoles ir krapus. Sūrį ir sviestą sutarkuoti, žuvį ir skardinės sutrinti šakute. Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti tokia tvarka: baltymai, sūris, žuvis, svogūnas, pusė majonezo, pusė trynių,sviestas, likęs majonezas. Patį viršų pabarstyti likusiais tryniais.Galima papuošti pelytėmis iš kiaušinio (pelytės daromos ir sveiko kietai virto kiaušinio, ausytės iš sūrio gabalielio, akytės iš juodujų pipirų).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-16 16:57
sakykit,o viriskais kiausiniais galima papuost? 

2011-03-16 16:03
Šprotai čia labiausiai ir tinka,todėl kad rūkyti
Šiaip tai aš šitokį patiekalą visada darau Velykoms.Visiems labai patinka,o vadinasi Mimoza




2011-03-16 15:33
Puikiai tinka papuosti velyku stala
Sprotai tiks tokiam sedevrui?

2011-03-16 15:28
Labai grazei atrodo!!!
Tikiuosi ir skanu,reikes pabandyti
bet domina klausimas: Kokia zuvi geriausiai vartuoti? Inesa kokia tu perki,pasakyk pavadinima.
Aciu


Aciu

2015-01-28 00:12