Inesos sluoksniuota mišrainė

Inesos sluoksniuota mišrainė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krapai
  • Petražolės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Majonezas, 200 gramų
  • Sūris, 100 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Žuvis, bet kokiu žuvies konservų aliejuje, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Sviestą užšaldyti šaldiklyje. Kiaušinius kietai išvirti, tada trynius atskirti nuo baltymų. Atskirai susmulkinti trynius, baltymus, svogūną, petražoles ir krapus. Sūrį ir sviestą sutarkuoti, žuvį ir skardinės sutrinti šakute. Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti tokia tvarka: baltymai, sūris, žuvis, svogūnas, pusė majonezo, pusė trynių,sviestas, likęs majonezas. Patį viršų pabarstyti likusiais tryniais.Galima papuošti pelytėmis iš kiaušinio (pelytės daromos ir sveiko kietai virto kiaušinio, ausytės iš sūrio gabalielio, akytės iš juodujų pipirų).

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
laima
2015-01-28 00:12
Tunas iš dėžutės,tinka.
ERIKA
2011-03-16 16:57
sakykit,o viriskais kiausiniais galima papuost?
Joli
2011-03-16 16:03
Šprotai čia labiausiai ir tinka,todėl kad rūkyti Šiaip tai aš šitokį patiekalą visada darau Velykoms.Visiems labai patinka,o vadinasi Mimoza
Ren
2011-03-16 15:33
Puikiai tinka papuosti velyku stala Sprotai tiks tokiam sedevrui?
Ren
2011-03-16 15:28
Labai grazei atrodo!!! Tikiuosi ir skanu,reikes pabandyti bet domina klausimas: Kokia zuvi geriausiai vartuoti? Inesa kokia tu perki,pasakyk pavadinima.
Aciu