Imperatoriškosios bulvės su lašiša

Imperatoriškosios bulvės su lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, didelės, 4 vienetai
  • Čiobreliai
  • Sviestas, 20 gramų
  • Aliejus
  • Sūris, kietasis, 100 gramų
  • Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
  • Sūris, Filadelfijos, 100 gramų
  • Lašiša, 100 gramų
  • Ikrai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves gerai nuplauti (galima nušveisti šepečiu), nusausinti.

  2. Kiekvieną bulvę aptepti aliejumi ir pabarstyti smulkintais čiobreliais. Suvynioti į foliją.

  3. Sudėti paruoštas bulves į skardą ir kepti 200 °C temp. orkaitėje 50 - 60 minučių.

  4. Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su kietuoju tarkuotu sūriu ir minkštu sviestu.

  5. Kiekviena bulvę atsargiai paspausti, kad nepilnai persiskirtų pusiau (ar iškepę, patikrinti dantų krapštuku). Į bulvių vidų dėti sūrio ir svogūnų masę. Bulves vėl pašauti į orkaitę 5 - 7 minutėms.

  6. Ištraukus iš orkaitės, ant viršaus dėti smulkintos lašišos sumaišytos su Filadelfijos sūriu masės, o ant viršaus dėti ikrų.


    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą