Imperatoriškosios bulvės su lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, didelės, 4 vienetai
- Čiobreliai
- Sviestas, 20 gramų
- Aliejus
- Sūris, kietasis, 100 gramų
- Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
- Sūris, Filadelfijos, 100 gramų
- Lašiša, 100 gramų
- Ikrai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulves gerai nuplauti (galima nušveisti šepečiu), nusausinti.
Kiekvieną bulvę aptepti aliejumi ir pabarstyti smulkintais čiobreliais. Suvynioti į foliją.
Sudėti paruoštas bulves į skardą ir kepti 200 °C temp. orkaitėje 50 - 60 minučių.
Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su kietuoju tarkuotu sūriu ir minkštu sviestu.
Kiekviena bulvę atsargiai paspausti, kad nepilnai persiskirtų pusiau (ar iškepę, patikrinti dantų krapštuku). Į bulvių vidų dėti sūrio ir svogūnų masę. Bulves vėl pašauti į orkaitę 5 - 7 minutėms.
Ištraukus iš orkaitės, ant viršaus dėti smulkintos lašišos sumaišytos su Filadelfijos sūriu masės, o ant viršaus dėti ikrų.
Skanaus!
» Rašyti komentarą