Imbierinis kiaulienos kumpis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Česnakai, 5
- Imbieras, 40 gramų
- Medus, 45 mililitrai
- Kiaulės kumpis, 2.5
- Druska, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Česnakus ir imbierą smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti. Į šią masę išspausti pusės citrinos sulčių ir įtarkuoti jos žievelę, supilti medų, aliejų, sudėti druską.
Gerai išmaišyti, kad ištirptų druska.
Mėsą įdėti į didelį indą, aplieti imbieriniu marinatu ir gerai įtrinti.
Palikti mėsą šaldytuve nakčiai arba 12 val. Laikas nuo laiko apversti mėsą, kad marinuotusi abi pusės.
Kumpį įvynioti į folgą ir kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val.
Prieš baigiant kepti, nuimti nuo viršaus folgą ir pakepti, įjungus grilio režimą, kol susidarys plutelė.
» Rašyti komentarą