Imbieriniai sausainukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, "Santa Maria", 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukrus, rudas, 200 gramų
- Imbieras, maltas ar šviežias, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kardamonas, "Santa Maria", 1 arbatinis šaukštelis
- Medus, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Sviestas, 140 gramų
- Kepimo milteliai, "Santa Maria"
Gaminimo instrukcija:
Sudėti sviestą, medų ir rudąjį cukrų į puodą ir ant silpnos ugnies, nuolat maišant, ištirpint. Atvėsinti.
Į atvėsusią masę įmušti kiaušinį ir sudėti kepimo miltelius, prieskonius bei viską gerai išmaišyti.
Į masę suberti miltus ir išminkyti tešlą. Tada tešlą valandai laiko padėti į šaldytuvą.
Išimti tešlą iš šaldytuvo, ją minkyti ir iškočioti. Formelėmis išspausti sausainius ir kepti 180°C temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.
» Rašyti komentarą