Imbieriniai sausainukai

Imbieriniai sausainukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, "Santa Maria", 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus, rudas, 200 gramų
  • Imbieras, maltas ar šviežias, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kardamonas, "Santa Maria", 1 arbatinis šaukštelis
  • Medus, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Sviestas, 140 gramų
  • Kepimo milteliai, "Santa Maria"
Gaminimo instrukcija:

Sudėti sviestą, medų ir rudąjį cukrų į puodą ir ant silpnos ugnies, nuolat maišant, ištirpint. Atvėsinti.

Į atvėsusią masę įmušti kiaušinį ir sudėti kepimo miltelius, prieskonius bei viską gerai išmaišyti.

Į masę suberti miltus ir išminkyti tešlą. Tada tešlą valandai laiko padėti į šaldytuvą.

Išimti tešlą iš šaldytuvo, ją minkyti ir iškočioti. Formelėmis išspausti sausainius ir kepti 180°C temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė: Aurelija
» Rašyti komentarą