Imbieriniai sausainiai

Imbieriniai sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 40 gramų
  • Gvazdikėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Imbieras, maltas, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 200 gramų
  • Muskatas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kambario temperatūros sviestą išlydome kartu su medumi ir atvėsiname.
Beriame cukrų (jei mėgstate saldžiau, dėkite maždaug 50-70g) bei vanilinį cukrų, įmušame po vieną kiaušinį, beriame prieskonius.
Pamaišome.
Įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą.
Išminkytą tešlą iškočiojame.
Iš jos išspaudžiame norimos formos sausainiukus ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Viki
2013-12-19 19:06
Nemačiau Prancūzijos parduotuvių lentynose sodos. Galbūt tiktų kepimo milteliai nugesinti actu?
D
2011-12-22 19:51
sveiki. o ar galima dėt tarkuotą imbierą? nuotraukoje lyg ir matosi tarkuoto imbiero plaušelis noriu kad imbiero būtų daug ir gerai jaustųsi. netgi aštru gali būt, tik ar nepagadins, kad jis bus šlapias o ne sausas? ačiū.
Augustė
2011-12-22 17:59
Tik ką baigė kepti sausainiukai, labai skanūs ! Tik va, medaus neturėjau, tad pakeičiau cukrum, bet sausainiukai dėl to nesuprastėjo
Dėl sausainiukų kiekio, tai dariau plonyčius, maždaug 5 cm skersmens skrituliukus, tai gavosi apie 100 sausainiukų
Ieva
2011-12-20 12:38
Sakykite kiek sausainių pagaminot iš šios tešlos?
asai
2010-11-18 11:51
aiskutis