Imbieriniai sausainėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Imbieras, milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Miltus persojoti ant lentos.
Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską bei įmušti kiaušinį.
Sviesto gabalėlius išdėlioti ant įdubimo kraštų
Ant viršaus suberti cukrų, vanilę bei imbiero miltelius.
Pradedant nuo išorės, viską suminkyti į vientisą tešlą.
Ją įvynioti į plėvelę ir 30 min. laikyti šaldytuve.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
Tešlą ant miltais pabarstytos lentos iškočioti iki 3 mm storio ir supjaustyti 6 cm ilgio keturkampiais.
Sausainius išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Išplakti trynį ir juo aptepti sausainius.
Kepti apie 10 min.
Gaunasi apie 30 sausainių.
Greita ir skanu!
KRIZEI pamaloninti!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-03-28 16:39


2010-11-06 19:28