Imbieriniai meduoliai

Imbieriniai meduoliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
  • Cukrus, rudasis, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, smulkus, 0.6 stiklinės
  • Gvazdikėliai, malti, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Imbieras, maltas, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, kambario temperatūros, 170 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išsijojame miltus į dubenėlį, pridedame imbiero, cinamono, sodos, gvazdikėlių, druskos ir viską išmaišome.
Išsukame minkštą sviestą su baltuoju bei ruduoju cukrumi.
Įmušame kiaušinį, įdedame vanilės ekstrakto ir išmaišome viską iki vientisos masės.
Į gautą masę suberiame sausus ingredientus ir išminkome tešlą.
Tešlą suvyniojame į foliją ir padedame bent 1 val. į šaldytuvą.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
Rankas pasimiltuojame, suformuojame meduolius ir sudedame juos ant paruoštos kepimo skardos bei apibarstome cukrumi.
Kepame apie 12-15 minučių.
Iškepusius paliekame atvėsti ant grotelių.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Arina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
uuuu
2012-05-01 15:30
visai nk