Imbierinė žuvis

Imbierinė žuvis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras
  • Laurų lapai
  • Morkos, didelės, 5 vienetai
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Menkės, šviežia, 1 kilogramas
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Baltieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Supjaustytą menkę ištrinti šaukšteliu druskos, juodaisiais pipirais, lauro lapeliais ir imbierais. Palikti pastovėti. Ruošti daržoves - aliejuje patroškinti tarkuotas morkas ir svogūnus su šaukšteliu druskos ir baltaisiais pipirais. Troškinį išdėti į skardą. Tada supilti majonezą į žuvį, išmaišyti ir apvoliojus miltuose, trumpai apkepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Daržovių troškinį vis praskirti ir į tarpelius sudėlioti žuvį. Jei atrodo labai sausa, apšlakstyti aliejumi ir kepti orkaitėje 15 -20 min.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą