Įdarytų pievagrybių užkanda

Įdarytų pievagrybių užkanda
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, žalieji laiškai
  • Pievagrybiai, dideli
  • Krevetės be kevalo, 100 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Sviestas, 40 gramų
  • Grietinė, 25%, 1 valgomasis šaukštas
  • Ikrai, raudonieji, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Grybus nuplauti, išimti kotelius.
Labai smulkiai supjaustyti grybų kotelius, žaliuosius svogūnėlius ir krevetes.
Greitai apkepinti ant stiprios ugnies aliejaus ir sviesto mišinyje grybus ir svogūnėlius.
Tada sumesti krevetes, grietinę, prieskonius, sumaišyti.
Paruošta mase įdaryti pievagrybius ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min.
Iškeptą užkandą apiberti sūriu ir ikrais.

Receptą atsiuntė: Tatjana
» Rašyti komentarą