Įdarytų pievagrybių užkanda

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, žalieji laiškai
- Pievagrybiai, dideli
- Krevetės be kevalo, 100 gramų
- Druska
- Aliejus
- Sviestas, 40 gramų
- Grietinė, 25%, 1 valgomasis šaukštas
- Ikrai, raudonieji, 1 valgomasis šaukštas
- Sūris, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Grybus nuplauti, išimti kotelius.
Labai smulkiai supjaustyti grybų kotelius, žaliuosius svogūnėlius ir krevetes.
Greitai apkepinti ant stiprios ugnies aliejaus ir sviesto mišinyje grybus ir svogūnėlius.
Tada sumesti krevetes, grietinę, prieskonius, sumaišyti.
Paruošta mase įdaryti pievagrybius ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min.
Iškeptą užkandą apiberti sūriu ir ikrais.
» Rašyti komentarą