Įdarytų kiaušinių asorti


- Kiaušiniai, virti, 8 vienetai
- Tunas, konservuotas, 50 gramų
- Menkės, kepenėlės (konservuotos), 50 gramų
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 galva
- Česnakai, 1 skiltelė
- Alyvuogės, 4 vienetai
- Svogūnų laiškai, smulkinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Pipirai
4 kiaušinius perpjauti išilgai, o kitų 4 kiaušinių nupjauti viršūnėles.
Atsargiai išimti trynius, sutrinti su šakute, įberti druskos, pipirų, labai smulkiai supjaustytą svogūną, įdėti dalį majonezo, išmaišyti ir padalinti į 3 dalis
Į vieną dalį trynių įdėti šakute pasmulkinto tuno, gerai išmaišyti , sudėti į baltymo puseles,papuošti smulkintais svogūno laiškais,karūnėlėm iš baltymo.
Į antra dalį įdėti šakute sutrintas kepenėles,gerai išmaišyti,sudėti į baltymo puseles,papuošti perpjautomis alyvuogėmis.
Fermentinį sūrį sutarkuoti,įspausti česnako skiltelį, įdėti majonezo,išmaišyti, sudėti į trečią dalį paruoštų trynių,gerai išmaišyti, sudėti į baltymus su nupjautom viršūnėlėm,iš alyvuogių gabalėlių padaryti akutes, iš virtos morkos gabalėlių –snapelius, uždenti nupjautom baltymo viršūnėlėm- viščiukai gatavi
Skanaus !