Įdarytos Vaidos bulvės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, vidutinio dydžio, 5 vienetai
- Juodieji pipirai
- Porai, arba svogūnai
- Kiaulienos faršas, 150 gramų
- Parmezano sūris
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, kiaulienos
Gaminimo instrukcija:
Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais.
Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves.
Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min.
Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-09 19:30
nekas tas receptas,buna skaniau 

2011-09-09 00:09
Tikrai skanus patiekalas,siek tiek dar improvizavau ir isejo liux,dvi dienas niamniojom



2011-05-08 15:44
esu buves pavaisntas tokiu patiekalu... pamenu pavadinimas keistas buvo, kad net neatsimenu dabar...
Na ten cesnako nemazai buvo ir patieke su baltu padazu.. super skanumelis.. Kaip kazkas cia komentavo tai panasu i zalias idarytas bulves farsu ir skystyje tusinamos orkaiteje, na tokiam dideliam stikliniam inde. Taippat skanu.. tik jau ten padazo nereik uztenka topacio skyscio su grietine 


2011-02-23 15:26
reikes kada pasidaryt
2013-10-16 22:25