Įdarytos pievagrybių kepurėlės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
- Varškė, 150 gramų
- Kiaulienos šoninė, plonos juostelės, 10 vienetų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, atsargiai išimti kotelius.
Varškę sutrinti šaukštu, sumaišyti su trintu česnaku, druska bei smulkintais krapais. Mase ,šaukštelio pagalba, įdaryti grybus.
Grybus apvynioti šoninės juostelėmis.
Kepti 180 - 200 °C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-11 08:11