Įdarytos pievagrybių kepurėlės

Įdarytos pievagrybių kepurėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
  • Varškė, 150 gramų
  • Kiaulienos šoninė, plonos juostelės, 10 vienetų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius nuplauti, nusausinti, atsargiai išimti kotelius.

Varškę sutrinti šaukštu, sumaišyti su trintu česnaku, druska bei smulkintais krapais. Mase ,šaukštelio pagalba, įdaryti grybus.

Grybus apvynioti šoninės juostelėmis.

Kepti 180 - 200 °C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
www
2014-09-11 08:11
turetu buti skanu