Įdarytos pievagrybių kepurėlės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas
- Česnakai, trinti, 1
- Juodieji pipirai
- Paprika, įvairių spalvų, 150 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, feta arba mocarela, 70 gramų
- Sūris, olandiškas
Gaminimo instrukcija:
Visus komponentus, išskyrus pievagrybius, supjaustykite kuo smulkiau.
Daržoves apkepkite aliejuje.
Tada į daržovių masę įmaišykite sūrius.
Pievagrybius nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukšteliu įdarykite sūrio ir daržovių masę.
Kepkite įdarytus grybus karštoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.
Patiekiant, pabarstykite šviežių bazilikų lapeliais.
» Rašyti komentarą