Įdarytos pievagrybių kepurėlės

Įdarytos pievagrybių kepurėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Česnakai, trinti, 1
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, įvairių spalvų, 150 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, feta arba mocarela, 70 gramų
  • Sūris, olandiškas
Gaminimo instrukcija:

Visus komponentus, išskyrus pievagrybius, supjaustykite kuo smulkiau.

Daržoves apkepkite aliejuje.

Tada į daržovių masę įmaišykite sūrius.

Pievagrybius nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukšteliu įdarykite sūrio ir daržovių masę.

Kepkite įdarytus grybus karštoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.

Patiekiant, pabarstykite šviežių bazilikų lapeliais.

Receptą atsiuntė: Linas
» Rašyti komentarą