Įdaryti svogūnai

Įdaryti svogūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, fermentinis, 70 gramų
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Svogūnai, dideli, 3 vienetai
  • Mėsa, malta, 300 gramų
  • Svogūnai, smulkintas, 1 vienetas
  • Paprika, vidutinio dydžio, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau (skersai ) , atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 '' dubenėlių ''. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu.

  2. Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonių ir smulkiai sutarkuotą fermentinį sūrį (truputį palikite viršui apibarstyti) . Viską kruopščiai išmaišykite.

  3. Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite apie 30 min. 220°C temperatūroje.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą